Solceller

Vi tilbyr soltak, solcelletakstein og solcellepaneler. Solcellepaneler er gunstig å bruke på eksisterende tak og fasader.
Et soltak/ solcelletakstein er det ypperste markedet kan tilby i dag innen helintegrerte solcelleanlegg. Med denne løsningen kan vi tilby et solcelleanlegg direkte integrert som takstein i boligen din. Alle taksteinene vil være like i utseende og leveres med og uten solceller, i forskjellige størrelser.

Solcelletakstein er en løsning som integreres i boligen din og vil derfor sørge for at ditt hus ikke bare får et nytt tak men et sømløst solcelleanlegg med et helhetlig utseende.

Med solcelletak kan du sikre deg mot økning i fremtidige strømpriser. Hvis prisene i markedet stiger vil du som solcelleier ha lavere strømpriser enn du ellers ville hatt.

solcelletakstein. solceller

Kjøper du solcelletakstein hos oss får du:

  • Kvalitet - Forventet levetid er fra 20-30 år.
  • Ren energi - Et miljøvennlig alternativ
  • Lønnsomhet - Sikre deg mot høye strømpriser
Hva er viktig å tenke på?

Beliggenheten din er viktig. Noen får mer sollys enn andre. Derfor kan det være lurt å sjekke solbestrålingen der du bor.

Bestem størrelsen på anlegget. Det er størrelsen på taket som bestemmer den maksimale størrelsen på anlegget, men du kan fint begynne i det små.

Få med deg støtte. Enova støtter solanlegg med inntil 28.750kr. Støtten begynner på 10.000. Denne søknaden er rettighetsbasert. Du trenger altså ikke å søke på forhånd. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn et skjema, så vil du få utbetalt pengene på konto.

Lurer du på noe mer kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.