Smarthus – styringssystemer for boligen

Smarthus er dagens og morgendagens elektrisk installasjon. Systemet kan tilpasses hver enkelt boenhet være seg leiligheter, hybler eller eneboliger. Smarthus installeres under byggefasen, men det finnes også trådløse systemer som kan brukes på eksisterende elanlegg.

Et smarthus gir deg full styring over ditt eget hjem. Ved å koble alle husets funksjoner opp mot et styringssystem, vil det åpne opp en rekke muligheter. Du har muligheten å regulere alt i fra varme til ventilasjon, til lys og sikkerhetssystemer. Du kan også legge til Tv, lydanlegg, solavskjerming, kjøleskap, låsing av vinduer, dører og mye mer. Teknologien blir stadig mer avansert. Hvor avansert ditt smarthus skal være er opp til deg, og mulighetene er mange.

Vi hjelper deg å:
  • Få full kontroll over boligen din - styr huset fra et system
  • Øke komforten i hjemmet - kontroller lys, varme og inneklima
  • Få full oversikt over energiforbruket ditt - Reduser strømutgiftene
  • Øke sikkerheten - unngå bekymringer
Hva er viktig å tenke på?

Før du setter i gang med smarthus er det viktig å tenke frem i tid. Det er lurt å investere i et smarthus som lar deg ekspandere og benytte flere tjenester i fremtiden. Det kan være kjedelig å investere i et smarthus, for så å innse at du ikke kan få alt du ønsker. Noen systemer er altså lukkede, mens andre gir muligheten for ekspansjon.

Prisen på smarthus varierer utifra løsningen du ønsker. Det er stor forskjell mellom enkle løsninger og mer avanserte og integrerte systemer.

Smarthus kan virke komplisert, men det trenger ikke å være det.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg å finne en løsning som passer dine behov og din hverdag.