Ofte stilte spørsmål

SOLCELLER

Effektiviteten varierer avhengig av plassering, tak vinkel, mm. På tradisjonelle solcelle-paneler ligger effektiviteten rundt 15-18%.

Den elektriske energien som blir skapt ved hjelp av solceller kan brukes i elektriske apparater, men den kan også lagres i batterier eller transporteres til forbrukere.

Solceller omdanner lys til elektrisk energi. Den elektriske energien som blir skapt kan brukes i elektriske apparater, men den kan også lagres i batterier eller transporteres til forbrukere.

Solceller er miljøvennlig fordi det er en form for energiproduksjon som ikke medfører inngrep i naturen. Energien som solcellene omdanner produseres samme plass som den skal brukes. Solceller er en viktig bidragsyter i byggesektoren som å oppnå mål som plussenergihus.

Solceller kan variere i pris, alt etter størrelse og effektivitet. Kontakt oss så finner vi løsningen som passer deg!

solcelletakstein. solceller

SMARTHUS

Pris varierer avhengig av hvor stort og hvilket system du ønsker. Ta kontakt med oss, så finner vi løsningen som passer deg og ditt hjem.

Smarthus består av flere elektriske apparater som sammen jobber for å utføre ulike oppgaver i huset. Dette kan være lys, varme, lyd mm. Alt går automatisk, og du kan tilpasse ditt smarthus slik du ønsker. Les mer her.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne løsningen som passer ditt hus og din familie.

Vi selger det meste av smarthusløsninger. Det er trådløse systemer som kan brukes på eksisterende elektriske anlegg. Det kan også integreres under bygging.

Gjør hverdagen lettere ved å automatiske daglige oppgaver i huset. Du får fullkontroll og kan tilpasse systemet slik du ønsker! Dette gjelder blant annet lys, varme og lyd! Du kan også spare strøm med smarthus, blant annet ved å lade elbil når strømmen er billig.

smarthus

ELBILLADER

Det avhenger av hvor du lader el-bilen, og hva strømprisen er. Gjennomsnittlig pris for elektrisitet i Norge er 1,13kr per kWh.

Du må ha en lader hjemme eller besøke nærmeste ladestasjoner. Lad elbilen på en trygg og effektiv måte, kontakt oss i dag og vi finner løsningen som passer deg og sitt behov.

Dette avhenger av flere faktorer; hvilken bil du har, hvilken lader du har mm. Ta kontakt med oss for å finne en trygg og effektiv lader til din elbil.

Det varierer. Ta kontakt for en uforpliktende befaring så finner vi en løsning som passer deg og ditt behov.

elektro, elbil, elbillader, elektriker

BELYSNING

Ta kontakt for en uforpliktende befaring så kan vi komme med tips til plassering. Les mer om belysning her.

elektro, elektriker, martin prestegård, belysning