Vår historie

Martin Prestegård så først dagens lys i 1957.
Bedriften ble drevet i egne lokaler hos grunnleggeren, som også var opphavet til navnet. I 1982 fikk firmaet sine egne lokaler på Kokstad. Siden den gang har lokalene vært igjennom flere ombygginger og oppusninger, men vi står fremdeles der.

Gjennom årene har bedriften hatt en jevn stigende vekst. Det har gjort at vi i dag er 40 ansatte. Vi er stolte over å være en opplæringsbedrift, og per dags dato har vi 6 lærlinger ansatt. Mange av våre dyktige ansatte startet sin karriere som lærling her i bedriften.

Knut Prestegård har dessuten sittet i styret i opplæringskontoret for Elektrofag i Bergen og Omegn (OKEL) i en årrekke, hvorav mange år som formann.

Vi har gjennom årene bygget opp en solid kundebase med trofaste kunder, og enkelte av dem har fulgt oss over tiår. Vårt ønske har alltid vært å fremstå som pålitelige, kvalitetsmessig solide, med høy kompetanse og god service.

Når det gjelder nybygg, så bestod de første årene for det meste av boligbygging i Fana-området, da særlig av installasjoner i såkalte «Rødlandhus». I 60-årene var det også mye jobb innen barneskoleutbygging i samme området. Det ble etter hvert flere næringsbygg, som blant annet Nordåstunet og Fiskeridirektoratet på 70-tallet og tidlig 80-tall, og deretter oppføringen av Bergen Airport Hotel i 1987. Senere har vi vært involvert i prosjektering og utføring av flere større næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner, som Nordea-bygget i Fyllingsdalen og nå senest nye Scandic Flesland Airport som åpnet våren 2017.

Vi har også hatt mange oppdrag innen boligbygging i senere tid, både leilighetsbygg og eneboliger, og boliger med solcelletak.

Kort oppsummert har vi ekspertise til å ta på oss det aller meste av prosjekter innen elektrofaget.

DSC_9034

Lurer du på noe mer kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.